Чест 2007 ООД

Начало > Производство > Храни и напитки

Фирма Чест 2007 ООД започва своята дейност - разфасоване и обогатяване на растителни мазнини, транспортиране и дистрибуция,   през 1991 година. 
   
Развиваме се успешно вече 17 години благодарение на инвестициите в обширна производствена база, съвременни технологии, непрекъснат контрол на производствения процес и  постоянния стремеж на висококвалифицираните ни специалисти да създават здравословни продукти с високо качество, съотвестващи на изискванията потребителите.
 
ЧЕСТ  2007 ООД е първата фирма в страната, която предлага на пазара освен универсалното слънчогледово олио и  богата гама от висококачествени растителни масла, които са съобразени с  основите на здравословното хранене. 
   
Всеки продукт с марка ЧЕСТ е предназначен за конкретна употреба, с оглед на това да се запазят максимално полезните му съставки при консумация.  За тази цел създадохме универсален растителен микс, растителен микс за пържене, печене и готвене, специален  салатен микс, универсално олио с бета каротен, фритюрни мазнини, салатен зехтин.ПРОДУКТИ:

1. Слънчогледовото масло е най-разпространеното у нас и се употребява за всякакви нужди. 
То има висока хранителна стойност и добри вкусови качества. В състава му влизат главно ненаситени мастни киселини- линолова и олеинова. Тези киселини не се синтезират в човешкия организъм.
Известно е, че консумирането на ненаситени мастни киселини води до формирането на така нар. "добър" холестерин, поради което растителните мазнини са в основата на диетичното хранене.
Рафинирано слънчогледово олио ЧЕСТ се предлага в следните разфасовки:
0,5л / 1л / 2л  / 3л / 5л  / 10л

2. Олио Чест Алфа е растителен микс на палмолеинова основа, специално  разработен за печене, пържене и готвене.
Той е хранителен и здравословен, с отличен вкус и многобройни възможности за приложение.
Не  поема миризми  и  не прегаря лесно.
Рафинирано растително олио ЧЕСТ АЛФА се предлага в разфасовки от  1л. 

3. БЕТА КАРОТЕН се използва от организма на човека за синтез на витамин А.
Освен изразен антиоксидантен ефект, витамин А осигурява защита от стрес, здрава кожа, коса, зъби и венци. Намалява холестерола в кръвта и е подходящ за по- възрастни хора, за хора с динамично ежедневие и спортисти.
Консумирането на бета каротен има благотворно въздействие върху храносмилателната система. Няма възможност от предозиране, тъй като организмът трансформира само необходимата част от витамин А.
Рафинирано слънчогледово олио ЧЕСТ БЕТА КАРОТЕН е с универсално приложение и се предлага в разфасовки от  1л.

4. Олио Чест Гама  е салатен микс от леки растителни масла, подходящи за директна консумация, без топлинна обработка. Така се запазват незаменимите  омега - киселини, които са така необходими за нашия организъм.
Рафинирано растително олио ЧЕСТ ГАМА се предлага в разфасовки от  1л. 

5. Палмолеинът е най-широко използваната мазнина  в света, защото не се появява неприятна миризма при пържене, не дими и не се пени. Той единствен съдържа пълния комплекс Витамин Е, който действа като мощен антиоксидант и източник на енергия за нашето тяло, предпазва кожата от UV лъчите и подобрява имунната система на човека.       Палмолеинът намалява риска от сърдечно-съдови заболявания, редуцира нивото на холестерола в кръвта, дори подтиска развитието на ракови клетки. При температура под 15 градуса С палмолеинът се втвърдява, но без да се променят качествата му!
Фритюрна мазнина ПАЛМОЛЕИН се предлага в следните разфасовки: 
2л  /  3л  /  5л
 
6. Салатен зехтин FRESKO се предлага в разфасовки от  0,5л  /  1л  / 3л.

7. Растителна мазнина  подходяща за пържене във фритюрници. Издържа на окисление при 320 градуса и предава на продукта приятен аромат и златист цвят.
Фритюрно масло FRESKO се предлага в разфасовки от  5л  /  10л.

8. Традиционно българско растително масло  за ежедневна консумация. Подходящо е както за студена консумация,така и за топлинна обработка.
Олио Народно веселие се предлага в разфасовки от 0,9л  /  1л  /  5л  /  10л.

Галерия

Чест 2007 ООД Снимка 0
Чест 2007 ООД Снимка 1
Чест 2007 ООД Снимка 2
Чест 2007 ООД Снимка 3
Чест 2007 ООД Снимка 4
Чест 2007 ООД Снимка 5
Чест 2007 ООД Снимка 6

Ключови думи

 • Proizvodstvo na rastitelni maznini
 • Chest 2007 OOD
 • дистрибуция растителни мазнини
 • obogatqvane na rastitelni maznini
 • обогатяване на растителни мазнини
 • разфасоване на растителни мазнини
 • rastitelni maznini
 • razfasovane na rastitelni maznini
 • Чест 2007 ООД
 • Производство на растителни мазнини
 • transportirane rastitelni maznini
 • растителни мазнини
 • транспортиране растителни мазнини
 • село Царацово
 • selo caracovo
 • distribuciq rastitelni maznini