Пи Ес България Лукс ЕООД

Начало > Дом, офис и градина > Баня

Фирма Пи Ес България - Лукс, е утвърдено име в премиум сегмента на българския пазар на Spa & Wellness. Ние сме официален партньор за България и на световните лидери позиционирани в премиум сегмента в сферата на Spa&Wellness: 
Klafs GmbH - Моята сауна и спа 
Ospa GmbH - Водата в басейна
През годините спечелихме доверието и реализирахме партньорства с най-големите компании в Европа в сферата ни на дейност.

В компанията ни са ангажирани над 50 високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в изграждането на SPA & Wellness центрове. Ръководителите на екипи преминават ежегодни обучения и квалификационни курсове при Европейските ни партньори в съответния сегмент.
 Основни дейности:
Дизайнерско и архитектурно проектиране – Съвмество проектиране с Klafs Gmbh – Архитекти с над 60 годишен опит в проектиране и реализиране на Спа центрове в цял свят.
Инженерно проектиране – работа на нашите инженери е да осигурят технически вашите идеи. 
Строителство - за да сме сигурни, че Вашите идеи ще се превърнат в реалност ние разчитаме на нашите строителни специалисти, като осигуряваме непрекъснат технически и дизайнерски контрол.

Сервиз и Поддръжка – за осигуряването непрекъснатото функциониране на изградените от нас проекти ние предлагаме пълно гаранционно, след гаранционно облужване и поддръжка на съорженията, както и абонаментна поддръжка за Вашите басейни и Спа центрове.

Галерия

Пи Ес България Лукс ЕООД Снимка 0
Пи Ес България Лукс ЕООД Снимка 1
Пи Ес България Лукс ЕООД Снимка 2
Пи Ес България Лукс ЕООД Снимка 3
Пи Ес България Лукс ЕООД Снимка 4
Пи Ес България Лукс ЕООД Снимка 5
Пи Ес България Лукс ЕООД Снимка 6
Пи Ес България Лукс ЕООД Снимка 7
Пи Ес България Лукс ЕООД Снимка 8
Пи Ес България Лукс ЕООД Снимка 9

Ключови думи

  • Керамика София
  • Мебели за баня София
  • Битова техника София
  • Битова керамика София
  • Пи Ес България Лукс ЕООД
  • Санитарна керамика София
  • Бяла керамика София