Проверена

Ресторант "Кирик" Созопол Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Ресторант "Кирик" Созопол

Ресторант "Кирик" Созопол

Ресторант “Кирик” е кръстен на едноименния остров. Намира се точно срещу морската база в Созопол. Под голямата смокиня, на уютна лятна тераса с панорамен изглед ценителите на прясната и вкусно приготвена риба попадат направо в света на сбъднатите си мечти. Единственият проблем е да си намериш място - свободни столове има само през нощта.Още с аперитива можеш да започнеш с прочутия маринован чернокоп, който се топи в устата и тегли към поредното узо. Същият ефект се постига и с печения чироз с лимон и копър и със салатата от октопод. Или пък с домашно приготвения бял тарама хайвер. За разлика от други ресторанти, в КИРИК не се мръщят, когато си поискаш препечени филийки. За клиентите, решили да го карат протоколно, след аперитива са препоръчителни мидите цаганаки

Те са приятно люти и вървят с леко розе.Изборът на вечеря или обяд е истинско изпитание - дали да е калкан или пържен барбун. А може би зарган на скара... Или нещо по-традиционно - лефер, сафрид или попчета... Каквото и да вземете, няма да сбъркате. Всичко се приготвя в момента! Към всяка от рибите се предлага скордаляТова е една тайна смес, без нея рибата не е същата. 

В “Кирик” лятото никога не свършва, защото ресторантът работи през цялата година. Та ако искате да си припомните топлите летни вечери, можете да дойдете и през зимата.


Тагове

Riba Sozopol
Restorant Kirik Sozopol
Kirik Sozopol
Ресторант Кирик Созопол
Restorant sreshtu morskata baza Sozopol
Vkusna hrana Sozopol
Ресторант с прясна риба Созопол
Restorant s prasna riba Sozopol
Заведение Созопол
Zavedenie Sozopol
Restorant Sozopol
Ресторант срещу морската база Созопол
Риба Созопол
Ресторант Созопол
Кирик Созопол
Вкусна храна Созопол

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !